Vrijwilligers gezocht
+31 (0)40 212 0 111
overslaan naar valkerij gedelte van de pagina

Vliegen Met Roofvogels

Zelf vliegen met roofvogels

Valkeniers bedrijf Falconcrest biedt ieder de kans om kennis te maken met roofvogels en de valkerij door de mogelijkheid om zelf te vliegen met roofvogels.

Zelf vliegen met een roofvogel

Een praktische roofvogel kennismaking samen met een professionele valkenier van ongeveer een half uur is voldoende om het vliegen met roofvogels mogelijk te maken.

Voor iedereen die graag een keer met een roofvogel op de hand wil en er ook mee wil vliegen. Met de mogelijkheid om samen met de valkeniers mee te doen met een roofvogeldemonstratie of roofvogel training in het park.

Vliegen met roofvogels is geschikt voor jong en oud, individueel of in groepen. Het is een mogelijkheid om actief mee te doen met de valkeniers en zelf met roofvogels te werken en te vliegen gedurende een roofvogeldemonstratie of roofvogel training sessie in het roofvogelpark bij Falconcrest.

Roofvogel Vliegen Zelf Met Roofvogel Vliegen Zelf vliegen met een roofvogel kleine valkenier

Heeft uw andere speciale wensen of vragen over het vliegen met roofvogels, laat het ons weten, wij zijn in staat om aan vrijwel al uw wensen tegemoet te komen om te zorgen voor een onvergetelijke roofvogel ervaring. Voor een gezellige roofvogel ervaring die nog lang zal worden nagesproken, bent u bij Falconcrest op het juiste adres.

Maar 125 euro per deelnemer.

Bel nu 040 212 0 111 of email naar voor een afspraak.

Roofvogel Workshop Aanbiedingen

Falconcrest is het juiste adres voor vliegen met roofvogels en spraakmakende roofvogel workshops en roofvogeldemonstraties.