Vrijwilligers gezocht
+31 (0)40 212 0 111
overslaan naar valkerij gedelte van de pagina

Valkerij Fair en Valkerijbeurs van 2011 - Informatie

Het gezelligste twee dagen durende roofvogelevenement van Nederland werd voor de vierde keer gehouden in het roofvogelpark in Eindhoven. Opnieuw was het een prachtgelegenheid om exotische roofvogels van heel dichtbij te bewonderen en te genieten van doorlopende roofvogelshows door internationale valkeniers.

Speciale gastvalkenier dit jaar was Martin Ballam van Extreme Falconry uit Engeland. Heeft u zijn roofvogeldemonstraties gemist, dan kunt u twee van deze op de onderstaande video's nog terug zien.

Roofvogel Kinderfeest Winaars

De twee gelukkige winnaars van de speurkocht puzzelwedstrijd die een kinderfeestje of een schooluitje met hun klas in het roofvogelpark mogen vieren zijn:
Soraya Wasser
en
Nina de Haen

Winaars van de roofvogelworkshops

De lijst van de personen die de gelukige winnaars van een roofvogelworkshop zijn zal binnenkort hier vermeld worden. Houd deze pagina dus in de gaten.

Roofvogeldemonstratie Video's

Video: Roofvogeldemonstratie met uitleg over een Amerikaanse Zeearend. Video: Roofvogeldemonstratie met een valk op de loer.

Valkerij Fair Beelden

Valkerij Fair 2011 - Steenuiltje Valkerij Fair 2011 - Valkeniersbenodigdheden Valkerij Fair 2011 - Kerkuil
Een Steenuiltje aanwezig bij de ingang naar de Fair. Ambachtelijke traditionele Nederlandse valkerij materialen. Kerkuil vliegt door het publiek gedurende een roofvogeldemonstratie.
Valkerij Fair 2011 - Giervalk Valkerij Fair 2011 - Jonge zeearend Valkerij Fair 2011 - Dwerguiltje
Tania de giervalk gedurende een roofvogelshow Een jonge zeearend die nog een witte kop en staart moet krijgen. Een geweerde bezoeker bij de beurs, een dwerguiltje.
Valkerij Fair 2011 - Ambachtelijke Zeep Valkerij Fair 2011 - Englands Pride Valkerij Fair 2011 - Kindervertier
Ambachtelijk handgemaakte zeep, van 'De Kracht Van De Natuur' Lekkernijen vanuit Engeland van 'Englands Pride'. Pret en plezier voor jong en oud.

Informatie over de valkerijbeurs 2010

Beelden van de vorige valkerijbeurs 2010