Vrijwilligers gezocht
+31 (0)40 212 0 111
overslaan naar valkerij gedelte van de pagina

Roofvogel Show door professionele valkeniers

Roofvogel Show - een vluchtige blik op een roofvogeldemonstratie.

De spectaculaire roofvogel show. Maar wat maakt het zo bijzonder?

In een woord passie. Passie voor roofvogels en de valkerij. U bent toeschouwer van de interactie tussen valkenier en roofvogel die wederzijds respect en vertrouwen als basis heeft. Hierdoor kan de valkenier zijn vogels vrij laten vliegen en de roofvogels u vanuit alle hoeken laten verrassen. Ook de valkenier wordt wel eens verrast. Dit mede door hun snelheid, sluwheid en soms gewoon luiheid!

Valk in vrije vlucht gedurende een roofvogel show Sneeuwuil in roofvogel show zit op het grass Chiliarend op het grass Valk komt naar valkenier

De roofvogels vliegen vrij en voeren spectaculaire vluchten uit, soms suizen ze rakelings over je hoofd heen, of schieten ze letterlijk tussen jou en je kop koffie door. Ze komen soms zelfs vlak voor je neus landen.

Tijdens een Falconcrest roofvogel show passeren meerdere roofvogelsoorten het revue , en zo ziet men duidelijk de verschillende karakteristieken en manieren van jagen bij deze vogels. De valkenier geeft u steeds toelichting over de desbetreffende roofvogels en hun induviduele kenmerken.

Sneeuwuil bij toeschouwers op tafel Woestijbuizerd bij een roofvogel show Sneeuwuil vliegt over toeschouwers gedurende een roofvogel show Woestijnbuizerd vliegt nouwlijksover toeschouwers

Roofvogels zijn over het algemeen best lui en pikken daarom vaak een terrasje, het zal de jouwe maar zijn! Neem dus u camera mee! Nergens anders kom je zo dicht bij roofvogels. Dit is een perfecte gelegenheid om zeer mooie foto's te maken.

Chiliarend op handschoen Foto lannervalk bij roofvogel show Foto steenuil van dichtbij Foto giervalk in vrije vlucht

Falconcrest valkerij centrum en roofvogelpark is de juiste keuze voor spectaculaire roofvogel shows. Bij een roofvogel show is er voor iedereen iets moois te beleven; van plaatjes-mooie sneeuwuilen tot razendsnelle valken en gracieuze arenden. Wij delen graag onze passie met u. Na een roofvogel show snapt u waarom het valkenieren zo 'bijzonder' is.

Een roofvogel show of roofvogeldemonstratie voor uw evenement op locatie behoort ook tot de mogelijkheden.

Bel nu 040 212 0 111 of email naar voor de mogelijkheden van een roofvogel show op maat of voor een afspraak voor een roofvogeldemonstratie.