Vrijwilligers gezocht
+31 (0)40 212 0 111
overslaan naar valkerij gedelte van de pagina

Kinderfeestjes met roofvogels in Eindhoven

Vier je kinderfeestje met roofvogels bij Falconcrest roofvogelpark in Eindhoven!

Bij Falconcrest wordt elk kinderfeestje een ware roofvogelbelevenis. Of je nu kiest voor een roofvogelshow of samen met je vriendjes hulpvalkenier wilt zijn, wij zorgen voor een onvergetelijke dag.

Kinderfeestje Eindhoven

Tijdens je kinderfeestje kom je in direct contact met roofvogels en uilen en onder begeleiding van de valkenier worden de roofvogels en uilen vrij tussen de kinderen door gevlogen. Wees dus niet verbaasd als er plotseling een uil op havik voor jou op de tafel landt.

Roofvogel Kinderfeestjes

Er is altijd voldoende tijd om prachtige foto's van de roofvogels te maken van wel heel dichtbij.

Roofvogels Fotograferen

De kinderfeestjes kennen verschillende mogelijkheden zoals met de roofvogel op een valkeniershandschoen op de foto of jij en je vrienden worden hulpvalkenier en gaan met roofvogels zelf vliegen.

Roofvogels op de valkeniershandschoen bij kinderen

Falconcrest is een kindvriendelijk roofvogelpark net buiten het centrum van Eindhoven in Noord-Brabant. De kinderfesstjes worden begeleid door professionele valkeniers die veel kennis en ervaring hebben in het omgaan met kinderen en roofvogels.

Wij hebben vier verschillende soorten kinderfeestjes die online te reserveren zijn. Het neemt niet weg dat wij in staat zijn om aan al je wensen tegemoet te komen