Vrijwilligers gezocht
+31 (0)40 212 0 111
overslaan naar valkerij gedelte van de pagina

Speciale Gelegenheden - Bruiloft - Huwelijk en roofvogels

 

Bruiloft - Huwelijk en roofvogels


Witte valk bij bruidspaar
Witte valk bij bruidspaar
Bruidspaar met witte valk
Bruidspaar met witte valk
Bruid met witte valk
Bruid met witte valk
Bruidegom met witte valk
Bruidegom met witte valk

Terug naar Roofvogelpark Diensten en Activiteiten


Op deze speciale dag kunt u de trouwringen laten aanvliegen door een roofvogel. Een bruiloft met roofvogels, zo kunt u iemand verrassen. Er zijn verschillende roofvogels die geschikt zijn voor deze taak. Nader overleg wat betreft uw behoefte zal uitwijzen welke roofvogel het meest geschikt is voor uw doel. Valkenier op uw bruiloft, zeer indrukwekkend.

Binnen Buiten Roofvogel soort
bullet ok ok Witte Valk
bullet ok not ok Bruine Valk
bullet ok ok Woestijnbuizerd
bullet niet_ok not ok Witte Uil

Falconcrest is ook een ideale lokatie voor speciale gelegenheden, en kiest u voor deze, dan zijn er veel meer mogelijkheden tot u beschikking. De roofvogels kunnen ook naar u lokatie komen om daar ter plekke u van dienst te zijn.

Een basis valkerij of roofvogelworkshop is voldoende om te zorgen dat de getuige, of de persoon die de roofvogel en huwelijksringen ontvangt, het zeer indrukwekkend kan maken, of een van onze valkeniers kan ook aanwezig zijn om de roofvogel op te vangen en de ringen door te geven aan de getuige.

Heeft uw speciale wensen of vragen, laat het ons weten, wij zijn in staat om aan vrijwel al uw wensen tegemoet te komen om te zorgen voor een onvergetelijke bruiloft. Voor een speciale bruiloft die een blijvend indruk zal maken op alle aanwezigen, bent u bij Falconcrest aan het juiste adres. .

Bel 040 212 0 111 of email naar voor een afspraak op maat.

ballon
ballon
ballon
zeearend